ONAK kanuji

O podjetju ONAK

Prava avantura je korak v neznano. Prava avantura je, ko se vi, vaš partner in svet, v katerem živite, malo približa. Resnična pustolovščina je ta majhen trenutek, ki ga vodijo elementi, ki jih danes težko razumemo. Blizu doma, v mestu ali daleč v naravi na prostem.

V Onaku ljubimo, da skočimo v neznano. Trdno verjamemo, da nas lahko naša blagovna znamka usmerja v našem skupnem potovanju, da bi našli te majhne trenutke, ki jih tako cenimo.

S kanujem ONAK smo naredili prvi preskok na našem potovanju z oblikovanjem prenosnega kanuja, ki ne ogroža kakovosti in hkrati ostaja dostopen sodobnim avanturistom. Z zmanjšanjem oblikovanja na najpreprostejšo, najbolj elegantno in ergonomsko obliko, smo dobili lep izdelek, ki je enostaven za uporabo in izdelavo. Pred tem so bili najlažji in najuspešnejši kanuji le nekaj za elito. Zavirali so uporabo eksotičnega sondiranja in zapletenih materialov, da bi dosegli najboljšo možno zmogljivost. Toda kdo so pravi norci? Tiste, ki niso iskali preprostejše, najbolj elegantne rešitve? Ali pa tisti, ki to predvidevajo, ne prekrijejo in ne najdejo dejanske uspešnosti v preprostih materialov, daleč od eksotičnih materialov?

Ko je naš oblikovalec Otto Van De Steene želel priti do pregibanja kanujev s podporo in tehničnim strokovnim znanjem Thomas Weyn, je odprl knjigo problemov in možnosti. Thomas in Otto sta se odločila za inovacije v vsakem majhnem vidiku, da bi uresničili svoje sanje o veslanju svojega popolnega sodobnega kanuja.

Naši načrti, načela in ideje imajo vse, da prekličejo svet kanuja, vendar to ni, če predvidevamo, da se naše poslanstvo konča. Načrtujemo, da se spustimo v revolucijo in demokratizacijo veliko širšega trga s korenito novimi pristopi. Čeprav smo čim bolj skrbno razvijali odlične izdelke, nikoli niso sami izdelki, ki določajo naš cilj. Naše resnično poslanstvo bo vedno ostalo povezano z duhom pustolovščine, ki ga vodijo elementi, katere bi našli v našem življenju in jih želimo deliti s svetom. Konec koncev, ni največja avantura vseh tistih, da lahko naredijo to za nekoga drugega?